Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 3. 1. 2018 (objednávka do PA 29.12.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Mix B - Bread-Mix 1kg - bezlepková mouka

Obrázek chybí

Bread Mix

Charakteristika

sypká směs bez lepku na pečivo a kynuté těsto

Složení

kukuřičný škrob, rýžová mouka, protein z vlčího bobu, dextróza, jablková vláknina, zahušťovadlo: Hydroxypropylmetylcelulóza, jedlá sůl. Může obsahovat stopy sóji. BEZ LAKTOZY. Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.

Příprava: Hranatý chléb

Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu.

PŘÍSADY: 500g „Schär Mix B“, 10g sušených kvasnic nebo 10g čerstvých, 500ml vlažné vody, 6g oleje, 8 g soli.

PŘÍPRAVA: Mouku důkladně promícháte s vodou a olejem. Poté hnětete hnětačem na nejvyšší rychlost asi 5 minut tak, aby vzniklo hladké těsto. Pokud používáte čerstvé kvasnice, nejprve je rozpustíte ve vodě a poté přidáte do těsta. Nakonec přidáte sůl. Těsto dáte do předem vymaštěné formy, přikryjete vlhkou utěrkou a necháte na teplém místě kynout tak dlouho, dokud nenabyde do dvojnásobného množství. Poté pečete v předehřáté troubě při teplotě 200°C asi 50 minut. Troubu neotvírejte. Aby chléb dostal zlatohnědou kůrku, potřete povrch chleba rozšlehaným vejcem, mlékem nebo olejem. Po upečení nechte chléb vychladnout, poté ho můžete nakrájet. 

Výživové údaje na 100g

  • Energetická hodnota/Energia 1461 kJ/ 365.25 kcal
  • Bílkoviny/Bielkoviny 3,7 g
  • Sacharidy 77 g
  •    z toho cukry 4,0 g
  • Tuky 1,1 g
  •    z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny 0,3 g
  • Vláknina 6,1 g
  • Sůl/Soľ 1,0 g
  • Hmotnost 1000 g

Alergeny

  • neobsahuje LEPEK
  • neobsahuje KORÝŠE
  • neobsahuje přidaná VEJCE
  • neobsahuje RYBY
  • neobsahuje PODZEMNICI OLEJNOU (ARAŠÍDY)
  • obsahuje SÓJOVÉ BOBY (SÓJU)
  • neobsahuje přidané MLÉKO
  • neobsahuje SKOŘÁPKOVÉ PLODY
  • neobsahuje CELER
  • neobsahuje HOŘČICI
  • neobsahuje SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
  • neobsahuje OXID SIŘIČITÝ (SIŘIČITANY)
  • neobsahuje VLČÍ BOB (LUPINU)
  • neobsahuje MĚKKÝŠE
  • neobsahuje LAKTÓZU