Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkové madeleinky

Bezlepkové madeleinky
Doba přípravy dobacca 20 min.
Doba pečení dobacca 15 min.
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka Máslo můžeme nahradit bezlaktózovým máslem
obsahuje laktózu obsahuje sóju neobsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 80g Mouky Schär Mix C
  • 150g másla
  • 1 polévková lžíce lesního medu
  • 100g oloupaných a nastrouhaných mandlí
  • 200g moučkového cukru
  • 4 bílky

Postup

1) Máslo a medem dobře promícháme a necháme rozpustit (v parní lázni) dokud nebude hmota lehce hnědá. 2) Smícháme mandle, cukr a mouku. Přidáme rozpuštěné máslo a nešlehané bílky. 3 Vypracujeme homegenní těsto a dáme do madeleinkových formiček. Pečeme při teplotě 180°C ca. 15 minut.