Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkový čokoládový koláč s meruňkami

Bezlepkový čokoládový koláč s meruňkami
Doba přípravy dobacca 20 min.
Doba pečení dobacca 30 min.
Obtížnost Lehká
Poznámka Místo meruněk můžete použít višně nebo jiné čerstvé ovoce podle sezóny.
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 300g muky Schär Mix C Patisserie
  • 2 tabulky hořké čokolády
  • 5 vajec
  • 200g másla
  • 150g cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • špetka soli
  • 3 zarovnané kávové lžičky kypřícího prášku
  • 1 velká sklenice meruněk
  • 800g moučkového cukru na posypání
  • pečící papír na plech

Postup

Rozpusťte hořkou čokoládu ve vodní lázni a nechte mírně vychladnout. Ušlehejte tuhý sníh z bílků a prozatím ho odložte stranou. Utřete máslo s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny. Postupně vmíchejte žloutky, až vznikne světlá krémová hmota. Přimíchejte čokoládu a mouku smíchanou s kypřícím práškem. Opatrně vmíchejte ušlehané bílky. Hmotu bezlepkového koláče rozetřete na pekáč vyložený pečícím papírem. Meruňky nechte okapat a rozložte je rovnoměrně na těsto. Bezlepkový koláč pečte 30 - 35 minut při teplotě 175°C, poté jej nechte vychladnout na roštu. Před podáváním posypte bezlepkový koláč moučkovým cukrem.