Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Čokoládový koláč s meruňkami

Čokoládový koláč s meruňkami
Doba přípravy dobacca 20 min.
Doba pečení dobacca 30 min.
Obtížnost Lehká
Poznámka Místo meruněk můžete použít višně nebo jiné čerstvé ovoce podle sezóny.
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 300g muky Schär Mix C Patisserie
  • 2 tabulky hořké čokolády
  • 5 vajec
  • 200g másla
  • 150g cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • špetka soli
  • 3 zarovnané kávové lžičky kypřícího prášku
  • 1 velká sklenice meruněk
  • 800g moučkového cukru na posypání
  • pečící papír na plech

Postup

Rozpusťte hořkou čokoládu ve vodní lázni a nechejte mírně vychladnout. Ušlehejte tuhý sníh z bílků a prozatím ho odložte stranou. Utřete máslo s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny. Postupně vmíchejte žloutky až vznikne světlá krémová hmota. Přimíchejte čokoládu a mouku smíchanou s kypřícím práškem. Opatrně vmíchejte ušlehané bílky. Hmotu zoretřete na pekáč vyložený pečícím papírem. Meruňky nechte okapat a rozložte je rovnoměrně na těsto. Koláč pečte30 - 35 minut při teplotě 175°C, poté jej nechte vychladnout na roštu. Před podáváním posypte močkovým cukrem.