Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 2. 1. 2019.

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Piškotový bezlepkový koláč s ovocem a želatinou

Piškotový bezlepkový koláč s ovocem a želatinou
Doba přípravy dobacca 30 min.
Doba pečení dobacca 30 min.
Obtížnost Lehká
Poznámka Můžeme použít jak sezónní, tak kompotované ovoce.
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 240 g mouky
  • 120 g másla
  • 150g moučkového cukru
  • 3 vejce
  • 3 kávové lžičky prášku do pečiva
  • ovocný džem
  • ovoce
  • 2 balení želatiny

Postup

Máslo smícháme s cukrem do pěny, přidáme žloutky a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Z bílků ušleháme sníh a opatrně vmícháme do těsta. Těsto dáme do vymaštěné a vysypané formy a pečeme v předehřáté troubě při 180°C asi 30 minut. Necháme vychladnout a mezi tím připravíme želatinu dle návodu. Vychlazený korpus posypeme jemně kypřícím práškem (aby neprosákla šťáva z ovoce), potřeme džemem, obložíme ovocem a polijeme želatinou.