Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkový hranatý chléb

Bezlepkový hranatý chléb
Doba přípravy dobacca 45 min.
Doba pečení dobacca 50 min. při teplotě 200°C
Obtížnost Lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 500g bezlepkové mouky Mix it
  • 3 lžíce slunečnicového oleje
  • 8g sušených kvasnic
  • 1 čajová lžička soli
  • 500ml vlažné vody
  • Můžeme přidat i chlebové koření, nebo různá semínka

Postup

Bezlepkovou mouku Mix it důkladně promícháme s kvasnicemi a solí a přidáme vodu, promícháme a přidáme olej. Poté hněteme hnětačem na nejvyšší rychlost asi 5 minut tak, aby vzniklo hladké těsto. Těsto dáme do předem vymaštěné formy, přikryjeme vlhkou útěrkou a necháme na teplém místě kynout tak dlouho, dokud nenabyde do dvojnásobného množství. Poté pečeme v předehřáté formě při 200°C asi 50 minut.