Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepková bábovka - recept

Bezlepková bábovka - recept
Doba přípravy dobacca 30 min.
Doba pečení dobacca 50 min. při teplotě 170°C
Obtížnost Lehká
Poznámka Je možné použít bezlaktózové přísady
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 250g měkkého másla
  • 230g cukru
  • 1 balíček vanikového cukru
  • kůra z 1/2 citrónu
  • špetka soli
  • 4 žloutky
  • 20g kakaa
  • 180g bezlepkové mouky Mix it
  • 50g bramborového škrobu
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 60g mletých mandlí
  • 60g mletých lískových oříšků
  • 20ml rumu
  • 40ml smetany
  • 4 bílky

Postup

Měkké máslo smícháme se 140g cukru, vanilkovým cukrem, citrónovou kůrou a solí do pěny. Pomalu přidáme žloutky a kakao. Všechny suché přísady dobře promícháme a s rumem a smetanou přidáme k hmotě a dobře promícháme. Bílky se zbytkem cukru vyšleháme do pěny a opatrně vmícháme do těsta. Poté těsto dáme do předem vymaštěné a vysypané formy a bezlepkovou bábovku pečeme v předehřáté troubě při 170°C asi 50 minut.