Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkové muffiny

Bezlepkové muffiny
Doba přípravy dobacca 35 min.
Doba pečení dobacca 25 min. při teplotě 180°C
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
obsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

  • 180 g Schär Mix it Universal
  • 2 vejce
  • 180g cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 200g zakysané smetany
  • 50g slunečnicového oleje
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 200g lesních plodů (dle chuti, např. borůvky,maliny)
  • místo ovoce můžete použít také kousky čokolády

Postup

Vejce, cukr a vanilkový cukr umíchejte v mixéru do pěny. Vmíchejte zakysanou smetanu a olej. Smíchejte mouku a prášek do pečiva a přidávejte směs postupně polévkovou lžíci do hmoty. Nakonec vmíchejte lesní plody. Vymažte formy máslem, vysypte moukou a naplňte je do poloviny těstem. Bezlepkové muffiny pečte 25 minut v předehřáté troubě na 180 stupňů.