Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Recept na bezlepkové houskové knedlíky

Recept na bezlepkové houskové knedlíky
Doba přípravy dobacca 55 min.
Doba vaření dobacca 25 min.
Obtížnost Střední
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

  • 320g mouky Mix it Universal
  • 280 ml vlažného mléka
  • 1 vejce
  • malá lžička soli
  • 13-15g droždí (nebo 5g sušeného)
  • 30g housky nebo chleba Schär
  • trošku cukru

Postup

Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, cukr droždí a mléko, osolíme a řádně promícháme do tužší konzistence. Na závěr lehce vmícháme na kostky nakrájenou housku/chléb. Těsto přikryjeme čistou utěrkou a necháme vykynout. Z vykynutého těsta vyválíme knedlík, který necháme odpočinout asi 15 minut a vaříme na páře asi 25 minut, nebo ve vodě 20 minut. Uvařený knedlík promícháme vidlicí a pomastíme sádlem.