Závozy během státních svátků 5. 7. a 6. 7. 2018

Vážení obchodní přátelé,

V týdnu tj. 27. týden -  od 2. 7. do 6. 7. 2018 nebudou žádné objednávky vyřizovány a tudíž nebudou žádné závozy.

Další týden tj. ve 28. týdnu bude vše opět dle našich obchodních podmínek.

Základní recept na housky

Základní recept na housky
Doba přípravy dobacca 55 min.
Doba pečení dobacca 30 min. při teplotě 220°C
Obtížnost Lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 500g Bread Mix B
  • 450ml minerální vody sycené kyselinou uhličitou
  • 1/2 čajové lžičky cukru
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 10g sušeného droždí nebo 15g čerstvého droždí
  • 1 čajová lžička soli

Postup

Smíchejte mouku a droždí. Přidejte vodu, cukr a sůl a těsto důkladně zpracujte.Promíchejte olej a dále hněťte několik minut, dokud nebude těsto velmi měkké. Poprašte pracovní plochu moukou. Rukama namazanýma tukem formujte housky (cca 80 g), jejich povrch naříznete nožem a podle libosti posypte semínky. Housky naskládejte na plech vyložený pečicím papírem, přikryjte vlhkou utěrkou a nechte kynout v teple, dokud se jejich objem nezdvojnásobí (cca 30 minut). Pečte cca 30 minut v předehřáté troubě.