Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Základní recept na bezlepkovou PIZZU

Základní recept na bezlepkovou PIZZU
Doba přípravy dobacca 55 min.
Doba pečení dobacca 20 min. při teplotě 220°C
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • Suroviny
  • 500g mouky Bread-Mix B
  • 15g sušeného nebo 20 g čerstvého droždí
  • 1 1/2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 330 ml vlažné vody
  • 1 čajová lžička soli
  • Na obložení
  • rajčatová omáčka
  • mozzarella
  • oregano nebo bazalka
  • sůl a pepř
  • Podle chuti
  • olivy,salám,šunka a houby.

Postup

Nasypte mouku do mísy a přidejte droždí. Přidejte olej a sůl a dobře promíchejte. Těsto vyválejte válečkem na nudle na pracovní ploše poprášené moukou na placku silnou 3 mm, poté je položte na plech vyložený pečicím papírem. Těsto zakryjte vlhkou utěrkou a nechte kynout v teple cca 30-40 minut. Následně těsto obložte dle vlastní chuti a pečte v předehřáté troubě 20 minut.