Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Základní recept na PIZZU

Základní recept na PIZZU
Doba přípravy dobacca 55 min.
Doba pečení dobacca 20 min. při teplotě 220°C
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • Suroviny
  • 500g mouky Bread-Mix B
  • 15g sušeného nebo 20 g čerstvého droždí
  • 1 1/2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 330 ml vlažné vody
  • 1 čajová lžička soli
  • Na obložení
  • rajčatová omáčka
  • mozzarella
  • oregano nebo bazalka
  • sůl a pepř
  • Podle chuti
  • olivy,salám,šunka a houby.

Postup

Nasypte mouku do mísy a přidejte droždí. Přidejte olej a sůl a dobře promíchejte. Těsto vyválejte válečkem na nudle na pracovní ploše poprášené moukou na placku silnou 3 mm, poté je položte na plech vyložený pečicím papírem. Těsto zakryjte vlhkou utěrkou a nechte kynout v teple cca 30-40 minut. Následně těsto obložte dle vlastní chuti a pečte v předehřáté troubě 20 minut.