Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 3. 1. 2018 (objednávka do PA 29.12.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Velikonoční bezlepkoví zajíčci

Velikonoční bezlepkoví zajíčci
Doba přípravy dobacca 35 min.
Doba pečení dobacca 15 min. při teplotě 200°C
Obtížnost Lehká
Poznámka
obsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

  • 200g mouky Mix C
  • 250g tvarohu
  • 6 lžic oleje
  • špetka soli
  • 80g cukru
  • 2 vejce
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 8 lžic mléka

Postup

tvaroh smícháme s olejem, špetkou soli, cukrem a dvěma vejci.Vše dobře promícháme. Přidáme mouku Mix C a prášek do pečiva. Tuto hmotu pak asi 5 minut hněteme hnětačem. V závislosti na konzistenci těsta přidáme až 8 lžic mléka.Těsto by mělo být měkké a poddajné. Na 30 minut ho necháme odpočívat.Těsto znovu krátce zpracujeme a rozválíme na asi 1/2 cm plát ze kterého vykrojíme zajíčky, které klademe na plech vyložený pečícím papírem. Nakonec je potřeme rozpuštěným máslem a na oči použijeme hrozinky. Pečeme v předehřáté troubě asi 12-15 minut. Upečené zajíčky pocukrujeme moučkovým cukrem.