Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Recept na bramborové bezlepkové noky

Recept na bramborové bezlepkové noky
Doba přípravy dobacca 45 min.
Doba pečení dobacca 3 min.
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

Postup

Brambory uvaříme a ještě horké prolisujeme. Přidáme směs mouky (množství se liší podle toho, kolik tekutiny pojmou brambory), vejce a sůl zpracujeme v hladké, jemné těsto. Tvarujeme válečky, ze kterých odkrajujeme asi 2 cm dlouhé kousky. Noky lehce zmáčkneme vidličkou nebo struhadlem s typickým žlabkovým vzorkem a dovaříme v silně osolené vodě. Použijeme dostatečně množství vody, aby se noky neslepovaly, nebo je vaříme po dávkách. Jakmile vystoupí na hladinu, vyjmeme je sběračkou z hrnce. Podáváme s libovolnou omáčkou.