Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Recept na bramborové bezlepkové noky

Recept na bramborové bezlepkové noky
Doba přípravy dobacca 45 min.
Doba pečení dobacca 3 min.
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

Postup

Brambory uvaříme a ještě horké prolisujeme. Přidáme směs mouky (množství se liší podle toho, kolik tekutiny pojmou brambory), vejce a sůl zpracujeme v hladké, jemné těsto. Tvarujeme válečky, ze kterých odkrajujeme asi 2 cm dlouhé kousky. Noky lehce zmáčkneme vidličkou nebo struhadlem s typickým žlabkovým vzorkem a dovaříme v silně osolené vodě. Použijeme dostatečně množství vody, aby se noky neslepovaly, nebo je vaříme po dávkách. Jakmile vystoupí na hladinu, vyjmeme je sběračkou z hrnce. Podáváme s libovolnou omáčkou.