Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 3. 1. 2018 (objednávka do PA 29.12.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Recept na bezlepkové slané pečivo

Recept na bezlepkové slané pečivo
Doba přípravy dobacca 10 min.
Doba pečení dobacca 15 min. při teplotě 170°C
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka můžete použít jakoukoliv formičku pro vykrajování
obsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

Postup

Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které rozválíme na tloušťku 4mm. Vykrajujeme formičkami a ukládáme na vymaštěný plech. Potřeme žloutkem a posypeme ( kmínem, makem sezamem a sýrem).