Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Višňový bezlepkový koláč strouhaný

Višňový bezlepkový koláč strouhaný
Doba přípravy dobacca 60 min.
Doba pečení dobacca 40 min. při teplotě 180°C
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 400 g MIX IT ! Universal
  • 150 g práškového cukru
  • 4 žloutky
  • 1 prášek do pečiva
  • 250 g másla
  • NÁPLŇ: 1 kg ovoce
  • 50-100g cukru
  • 1 vanilka
  • SNÍH: 4 bílky
  • 100g cukru, pár kapek citronové šťávy

Postup

Ze všech surovin vypracujeme těsto. Rozdělíme je na 1/3 a necháme jej v ledničce na půl hodiny uležet. Část těsta rozválíme, vložíme na plech a potřeme náplní. Na to rozetřeme vyšlehaný sníh. Nakonec na sníh nastrouháme těsto z mrazničky.