Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Višňový bezlepkový koláč strouhaný

Višňový bezlepkový koláč strouhaný
Doba přípravy dobacca 60 min.
Doba pečení dobacca 40 min. při teplotě 180°C
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 400 g MIX IT ! Universal
  • 150 g práškového cukru
  • 4 žloutky
  • 1 prášek do pečiva
  • 250 g másla
  • NÁPLŇ: 1 kg ovoce
  • 50-100g cukru
  • 1 vanilka
  • SNÍH: 4 bílky
  • 100g cukru, pár kapek citronové šťávy

Postup

Ze všech surovin vypracujeme těsto. Rozdělíme je na 1/3 a necháme jej v ledničce na půl hodiny uležet. Část těsta rozválíme, vložíme na plech a potřeme náplní. Na to rozetřeme vyšlehaný sníh. Nakonec na sníh nastrouháme těsto z mrazničky.