Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Makový bezlepkový zákusek

Makový bezlepkový zákusek
Doba přípravy dobacca 45 min.
Doba pečení dobacca 40 min.
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
obsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

  • 150 g MIX IT! Universal
  • 250 g krystalového cukru
  • 5 lžíc vody
  • 1 prášek do pečiva
  • 5 vajec
  • 200 g máku
  • KRÉM: ½ l mléka
  • 2 zlaté klasy (uvařit)
  • 250g másla
  • 2 vanilkové cukry (vymíchat) a spojit s uvařeným zlatým klasem
  • POLEVA: 250-500g cukru
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 1 lžička vařící vody

Postup

Ušleháme tuhý sníh do kterého postupně přidáváme i ostatní suroviny. Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při teplotě 180 stupňů. Na upečený vychladnutý korpus rozetřeme krém a polijeme citronovou polevou. Po stuhnutí nakrájíme.