Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 3. 1. 2018 (objednávka do PA 29.12.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Makový bezlepkový zákusek

Makový bezlepkový zákusek
Doba přípravy dobacca 45 min.
Doba pečení dobacca 40 min.
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
obsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

  • 150 g MIX IT! Universal
  • 250 g krystalového cukru
  • 5 lžíc vody
  • 1 prášek do pečiva
  • 5 vajec
  • 200 g máku
  • KRÉM: ½ l mléka
  • 2 zlaté klasy (uvařit)
  • 250g másla
  • 2 vanilkové cukry (vymíchat) a spojit s uvařeným zlatým klasem
  • POLEVA: 250-500g cukru
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 1 lžička vařící vody

Postup

Ušleháme tuhý sníh do kterého postupně přidáváme i ostatní suroviny. Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při teplotě 180 stupňů. Na upečený vychladnutý korpus rozetřeme krém a polijeme citronovou polevou. Po stuhnutí nakrájíme.