Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 3. 1. 2018 (objednávka do PA 29.12.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Recept na bezlepkové langošky

Recept na bezlepkové langošky
Doba přípravy dobacca 15 min.
Doba smažení dobacca 3 min.
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka Jiná možnost je i na sladko. Potom langošky potíráme džemem nebo nutelou.
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

Postup

Do mísy vyklopíme bílý jogurt. Prázdný kelímek dvakrát naplníme moukou a vsypeme do mísy. Přidáme lžičku jedlé sody a trochou soli. Vypracujeme těsto, které se nelepí na mísu. Vyválíme na slabou placku. Poté skleničkou na likéry vykrojíme malá kolečka a smažíme na pánvi ve velké vrstvě oleje. Potíráme česnekem, kečupem nebo postrouhaným sýrem.