Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Velikonoční bezlepkové perníčky

Velikonoční bezlepkové perníčky
Doba přípravy dobacca 30 min.
Doba pečení dobacca 12 min. při teplotě 160°C
Obtížnost Lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

Postup

Med a tuk na pečení rozehřejeme a důkladně promícháme s bezlepkovou moukou, perníkovým kořením, vejcem, cukrem moučka a jedlou sodou. Těsto potom zabalíme například do mikrotenu, aby neokoralo a uložíme v chladu, nejlépe alespoň do druhého dne. Těsto rozválíme na dobře pomoučené ploše na tloušťku asi 0,5 cm a poté můžeme začít vykrajovat tvary. Perníčky pečeme na plechu při teplotě asi 160- 170 °C. Můžeme použít pečící papír nebo plech vymyzat tukem. Při pečení použijeme spodní a horní ohřev, nikoliv horkovzdušný režim, aby se perníčky pekly pomalu a postupě. Pečeme přibližně 12-15 minut podle velikosti. Ihned po upečení ještě horké perníčky lehce potíráme rozšlehaným vejcem s trochou vody, aby perníčky získaly lesk. Takto jsou připravené ke zdobení cukrovou polevou. Pokud ale budeme perníčky potahovat čokoládovou polevou, není třeba je potírat vejcem.