Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Velikonoční bezlepkový Jidáš bez vajec

Velikonoční bezlepkový Jidáš bez vajec
Doba přípravy dobacca 90 min.
Doba pečení dobacca 25 min. při teplotě 180°C
Obtížnost Střední
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

  • 500g bezlepkové mouky Schär MIX B
  • 300ml mléka
  • 150g změklého margarínu
  • 60g krupicového cukru
  • 40g droždí
  • 1 vanilkový cukr
  • 2 lžíce vanilkové hrušky
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • trochu muškátového oříšku
  • špetka soli
  • namočené rozinky
  • trocha vody na potření

Postup

Kvásek připravíme z 1 lžičky cukru, trochy hrušky, trochy vlažného mléka a droždí. Necháme 1/4 hod. vyběhnout. Do mísy vložíme všechny ostatní suroviny, přidáme kvásek a vypracujeme vláčné těsto. Nechámne vykynout na teplém místě. Vyválíme válečky, smotáme do uzlíků a narovnáme na pečící papír. Potřeme vodou (nebo rostlinným mlékem) a 1/4 hod. ještě necháme dokynout. Pečeme na 180 stupňů cca 25 minut.