Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Vanilkové bezlepkové rohlíčky

Vanilkové bezlepkové rohlíčky
Doba přípravy dobacca 90 min.
Doba pečení dobacca 12 min.
Obtížnost Lehká
Poznámka Doba přípravy: do 1 hodiny + 24 hodin odležení. Doba pečení 15 - 20 minut podle výkonnosti trouby
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 190g Schär mouka Mix C - Patisserie
  • 50g kukuřičné mouky hladké
  • 50g cukr moučka
  • 160g másla
  • 100g mletých ořechů
  • 1 žloutek
  • na obalení cukr moučka smíchaný s vanilkovým cukrem

Postup

Suché suroviny promícháme, přidáme změklý tuk a vejce. Dobře prohněteme a necháme odležet asi 1 hodinu (můžeme i přes noc) v chladnu. Z těsta tvarujeme rohlíčky tradičním způsobem nebo si vyválíme silnější plát těsta (0,8-1 cm) a kulatou formičkou vykrajujeme půlměsíčky. Ty pokládáme na vysypaný plech (pokud máme plech s nepřilnavým povrchem, není nutné). Pečeme při teplotě asi 170 °C do zrůžovění. Z plechu je nesundáváme vřelé, jsou v tu chvíli příliš křehké. Ještě teplé obalujeme ve směsi cukru s vanilkou.