Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Linecké bezlepkové cukroví

Linecké bezlepkové cukroví
Doba přípravy dobacca 60 min.
Doba pečení dobacca 20 min. při teplotě 170°C
Obtížnost Lehká
Poznámka Doba přípravy: do 1 hodiny + 24 hodin odležení. Doba pečení 15 - 20 minut podle výkonnosti trouby
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 170g Schär Mouky Mix C - Patisserie
  • 40g kukuřičné hladké mouky
  • 100g tuku (Hera, máslo)
  • 80g cukru moučka (včetně vanilkového)
  • 1 žloutek, citrónová kůra

Postup

Na začátku výroby lineckého bezlepkového cukroví suché suroviny precizně promícháme, do směsi přidáme změklý tuk a vejce. Těsto bezlepkového cukroví pořádně prohněteme a necháme odležet cca 1 hodinu (ideálně přes noc) v chladu a zakryté potravinářskou folií. Je možné, že těsto bude více změkčené, než jste zvyklí u klasického těsta. Z těsta vyválíme plát 0,3 až 0,5 cm tenký a vykrajujeme tvary lineckého bezlepkového cukroví. Bezlepkové linecké cukroví pokládáme na vymaštěný a vysypaný plech. Pečeme dozlatova při teplotě asi 170 °C v předehřáté troubě. Necháme chviličku vychladnout a sundáme z plechu. Troubu hlídáme, stává se, že každý kousek je upečený v jinou chvíli. Bezlepkové cukroví promazáváme marmeládou dle chuti, tj. stejně jako klasické linecké je slepujeme. Zcela nakonec pocukrujeme (cukr moučka) nebo v cukru poválíme.