Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Medvědí bezlepkové tlapky

Medvědí bezlepkové tlapky
Doba přípravy dobacca 60 min.
Doba pečení dobacca 15 min. při teplotě 170°C
Obtížnost Lehká
Poznámka ALERGENY: vejce a mleté ořechy
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 170g Schär mouky Mix C Patisserie
  • 80g másla (tuku)
  • 30g kukuřičné hladké mouky
  • 40g mletých ořechů
  • 70g cukru moučka + cukr na obalování
  • 1/2 vejce
  • 1 lžíce kakaa
  • citrónová kůra
  • KOŘENÍ: mletý hřebíček a skořice (asi 1/3 ČL od každého)

Postup

Koření nejprve promícháme s moukou, kakaem a cukrem. Poté přidáme ostatní suroviny a důkladně prohněteme. Necháme odležet alespoň 1 hodinu v chladnu. Z těsta děláme menší kuličky, které vtlačíme do řádně vymazaných formiček na pracky. Pečeme při teplotě 160-170°C. Po upečení necháme chvilku stát, pak vyklepeme z formiček a můžeme (ale nemusíme) obalit v moučkovém cukru.