Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkové kuře na paprice

Bezlepkové kuře na paprice
Doba přípravy dobacca 60 min.
Doba vaření dobacca 60 min.
Obtížnost Střední
Poznámka
neobsahuje laktózu obsahuje sóju neobsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

Postup

Smetanovou omáčku připravíme tak, že nejprve zpěníme na másle nadrobno nakrájenou cibuli. Mezitím kuřecí řízky osolíme a vložíme je na zpěněnou cibuli. Necháme chvíli orestovat (do bílé barvy masa) a potom zakryjeme poklicí. Necháme, aby maso pustilo šťávu, poté co maso šťávu pustí, posypeme sladkou paprikou, podlijeme vodou a necháme podusit cca 30 minut. Po 30 minutách maso odděláme na talíř a šťávu z masa rozmixujeme, nalijeme do šťávy sojové mléko, zahustíme moukou Mehl Farina a necháme povařit. Nakonec ochutíme podle potřeby solí, vegetou a octem, omáčka nesmí již vařit! Maso do omáčky už nedáváme, aby se nám nerozvařilo. Kuře přelijeme omáčkou a podáváme s houskovým knedlíkem.