Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkové lasagne se špenátem

Bezlepkové lasagne se špenátem
Doba přípravy dobacca 60 min.
Doba pečení dobacca 45 min. při teplotě 180°C
Obtížnost Lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

  • 1 balení Schär Lasagní 250g
  • balíček mraženého špenátu (800g)
  • 1 menší cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 50g másla
  • 3 lžíce Schär mouky Mehl Farine
  • 400 ml mléka
  • 300gtvrdého sýra
  • sůl
  • pepř

Postup

Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme rozmražený špenát a rozmačkaný česnek. Osolíme, opepříme a krátce povaříme. Pak připravíme bešamel: necháme rozpustit máslo, přisypeme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zalijeme mlékem, dobře rozmícháme a uvaříme řídkou kaši. Nasypeme do ní asi 1/3 strouhaného sýra a za stálého míchání necháme rozpustit. Osolíme a okořeníme mletým pepřem. Pak vrstvíme střídavě do vymaštěného pekáče: tenká vrstva bešamelu, lasagne, špenát, bešamel, posypeme nastrouhaným sýrem, lasagne, špenát, bešamel, nastrouhaný sýr, lasagne..... Poslední vrstvu bešamelu pak posypeme nastrouhaným sýrem. Pekáč přikryjeme poklicí nebo alobalem a dáme do trouby na 180 °C. Po půl hodině odkryjeme a dopečeme do mírného zezlátnutí povrchu asi 10 minut.