Vážení zákazníci, obchodní přátelé,

blíží se vánoční svátky, a proto bychom Vás rádi s předstihem informovali  o naší pracovní době a expedicích přijatých objednávek v období Vánoc a Nového roku 2018.

Poslední 52. týden  Pondělí - pátek

25. 12. 2017 a 26. 12. 2017 svátek vánoční

27. 12 . 2017 do 29. 12. 2017 bude naše společnost uzavřena

1. 1. 2018  Pondělí - Státní svátek 


Česká republika:

Poslední balíky expedujeme  poštou  ST 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou  ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Prahy bude poslední ÚT 19. 12. 2017 (objednávka do PO 18.12.)
ZÁVOZ do Prahy po Novém roce ST 3. 1. 2018 (objednávka do ÚT 2. 1.)

Slovenská republika:

Poslední balíky expedujeme poštou 20. 12. 2017 (objednávka do ÚT 19.12.)
Po Novém roce expedujeme  balíky  poštou 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3.1.)

ZÁVOZ do Bratislavy bude poslední ČT 21. 12. 2017 (objednávka do ST 20.12.)
ZÁVOZ do Bratislavy po Novém roce ČT 4. 1. 2018 (objednávka do ST 3. 1. )




Lasagne se špenátem

Lasagne se špenátem
Doba přípravy dobacca 60 min.
Doba pečení dobacca 45 min. při teplotě 180°C
Obtížnost Lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

  • 1 balení Schär Lasagní 250g
  • balíček mraženého špenátu (800g)
  • 1 menší cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 50g másla
  • 3 lžíce Schär mouky Mehl Farine
  • 400 ml mléka
  • 300gtvrdého sýra
  • sůl
  • pepř

Postup

Na oleji osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme rozmražený špenát a rozmačkaný česnek. Osolíme, opepříme a krátce povaříme. Pak připravíme bešamel: necháme rozpustit máslo, přisypeme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zalijeme mlékem, dobře rozmícháme a uvaříme řídkou kaši. Nasypeme do ní asi 1/3 strouhaného sýra a za stálého míchání necháme rozpustit. Osolíme a okořeníme mletým pepřem. Pak vrstvíme střídavě do vymaštěného pekáče: tenká vrstva bešamelu, lasagne, špenát, bešamel, posypeme nastrouhaným sýrem, lasagne, špenát, bešamel, nastrouhaný sýr, lasagne..... Poslední vrstvu bešamelu pak posypeme nastrouhaným sýrem. Pekáč přikryjeme poklicí nebo alobalem a dáme do trouby na 180 °C. Po půl hodině odkryjeme a dopečeme do mírného zezlátnutí povrchu asi 10 minut.