Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkové lasagne s mletým masem

Bezlepkové lasagne s mletým masem
Doba přípravy dobacca 60 min.
Doba pečení dobacca 45 min. při teplotě 180°C
Obtížnost Lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

  • TĚSTO: na 1 vejce 100g Schär mouky Mehl Farine
  • lžička oleje - případně lžička vody
  • NÁPLŇ:1/2kg mletého masa
  • 2ks cibule
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • špetku grilovacího koření
  • 1 plechovka rajčatového protlaku
  • tvrdý sýr
  • BEŠAMEL: 50g másla
  • 50g Schär mouky Mehl Farine
  • 1/2 mléka
  • muškátový oříšek
  • pepř
  • sůl

Postup

Smícháme (3) vejce s Schär moukou a olejem. Vypracujeme těsto (nejlépe v robotu) a chvíli necháme odpočinout. Náplň: Mleté maso orestujeme s cibulkou a česnekem, osolíme, přidáme trošku koření dle chuti a zalijeme račatovým protlakem, chvilku povaříme. Bešamel: Rozpustíme máslo, přidáme Schär mouku a udělíme jíšku. Až je jíška osmažená, přilijeme mléko, muškátový oříšek, sůl a pepř. Vaříme za stálého míchání do zhoustnutí ( konzistence asi jako puding).Vyválíme těsto na tenký plát. Do vymazaného pekáče klademe střídavě těsto, masovou směs a bešamel, poté opět těsto a postup opakujeme dokud máme suroviny. Poslední vrstvou by měla být směs a bešamel, který posypeme strouhaným sýrem.