Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Velikonoční bezlepková roláda bez mouky

Velikonoční bezlepková roláda bez mouky
Doba přípravy dobacca 160 min.
Doba pečení dobacca 10 min.
Obtížnost Střední
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 6 žloutků
  • 6 bílků
  • 2 šlehačky
  • 100g moučkového cukru
  • 3 lžíce kakaa
  • 2 vanilkové cukry
  • 1 ztužovač šlehačky
  • ovoce na ozdobu

Postup

Cukr se žloutky a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny, přidáme kakao, nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Připravíme si plech, který vyložíme pečícím papírem a na něj vlijeme a rozetřeme těsto. Pečeme zprudka asi 10 minut. Necháme trošku vychladnout. Připravíme si šlehačku na naplnění a na ozdobu - do smetany ke šlehání přidáme ztužovač, druhý vanilkový cukr a ušleháme. Polovinu šlehačky naplníme roládu a zavineme. Necháme chvíli ztuhnout. Poté roládu potřeme čokoládovou polevou a opět dáme do ledničky. Před podáváním druhou částí šlehačky roládu nazdobíme. Můžeme použít i drobné (kompotované) ovoce - třešně, višně aj.