Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Velikonoční bezlepková bábovka

Velikonoční bezlepková bábovka
Doba přípravy dobacca 60 min.
Doba pečení dobacca 40 min. při teplotě 180°C
Obtížnost Lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 150g mouky Schär Mix it nebo Mix B - bread Mix
  • 150g cukr moučka
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 30g oříšků
  • 30g rozinek
  • 30g čokolády

Postup

1. Ušleháme tuhý sníh z bílků, přidáme do něj 70g cukru a vyšleháme opět do tuha; 2. Žloutky utřeme s 80g cukru, přidáme vanilkový cukr a třeme do zahuštění; 3. Mouku s práškem do pečiva promícháme, vsypeme do utřených žloutků a lehce měchačkou vmícháme i tuhý sníh; 4. Oříšky, rozinky a čokoládu nastrouháme, nebo rozdrtíme, přidáme do těsta, opět krátce promícháme a směs nalijeme do formy, kterou jsme si předem vymazali sádlem a vysypali strouhankou; Pečeme při teplotě 180 °C zhruba 40 minut do hněda. Následně vyklopíme a po vychladnutí pocukrujeme, prostředek bábovky vysypeme barevnými bonbóny a další dozdobení již doladíme každý na svém svátečním stole.