Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkové fazolové lusky na slanině

Bezlepkové fazolové lusky na slanině
Doba přípravy dobacca 15 min.
Doba vaření dobacca 20 min.
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 200g fazolové lusky
  • 150g anglická slanina
  • 2 lžíce másla

Postup

Fazolové lusky očistíme a necháme povařit ve vodě nebo v parním hrnci do změknutí. Mezitím si na pánvičce rozpustíme prorostlou slaninu nakrájenou na kostičky. Po rozpuštění slaniny přidáme změklé fazolové lusky a jemně orestujeme a podle chuti osolíme. Podle tohoto receptu připravené fazolové lusky na slanině podáváme samostatně nebo jako přílohu k masu. Dobré jsou také takto uvařené fazolové lusky jako hlavní jídlo s novým bramborem.