Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkový guláš zahuštěný bramborem

Bezlepkový guláš zahuštěný bramborem
Doba přípravy dobacca 180 min.
Doba vaření dobacca 120 min.
Obtížnost Střední
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 1kg hovězího masa
  • 3 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • sádlo
  • brambora na zahuštění
  • koření: sladká paprika
  • sůl
  • kmín
  • pepř
  • majoránka a feferonka (pokud chcete pikantní chuť)

Postup

Na rozpáleném sádle osmažíme na kostičky nakrájené hovězí maso a cibuli (do sklovata), poté osolíme, opepříme, přidáme sladkou papriku a další koření. Po chvíli zalijeme vodou a dusíme až je maso téměř měkké. V tomto okamžiku přidáme větší množství vody a nastrouhaný brambor. Několik minut před koncem vaření přidáme nožem utřený česnek. Podáváme s chlebem, pečivem, těstovinami, knedlíkem, noky nebo rýží.