Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkové boloňské špagety

Bezlepkové boloňské špagety
Doba přípravy dobacca 30 min.
Doba vaření dobacca 15 min.
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 3 polévkové lžíce mouky Mix C - Patisserie
  • Spaghetti Schär
  • 500g mletého masa
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • olivový olej
  • sladký kečup
  • sůl
  • 150g tvrdého sýra

Postup

1/Na olivovém oleji orestujeme cibuli a česnek, přidáme mleté maso a restujeme asi 5 minut, přidáme kečup podle chuti a osolíme. Zalijeme vroucí vodou. 2/ Mouku rozšleháme v teplé vodě a zahustíme omáčku a ještě necháme povařit. Dochutíme solí nebo vegetou bez glutamátu. Uvaříme špagety podle návodu. Špagety přelijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.