Dovozce bezlepkových potravin

Vážení obchodní partneři, zákaníci,


Naše firma bude letos zavřená v době od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019.

OBJEDNÁVKY NA POSLEDNÍ CELÝ TÝDEN  PŘED VÁNOCEMI PŘIJIMÁME Z DŮVODU PŘECHODU NA NOVÝ WEB SHOP A ÚČETNÍ SYSTÉM DO 
PONDĚLÍ  17.12. 10:00 HOD.

Nenechávejte objednávky na poslední chvíli. Už nyní jsou dadací lhůty Českou poštou delší než tři dny. 

1/Poslední zboží půjde Českou poštou v pondělí 17. 12. - První po Novém roce v PO 7. 1.
2/Poslední závoz do PRAHY bude v úterý 18.12. - První závoz bude v  ÚT 8. 1.
3/Poslední zboží Slovenskou poštou půjde ve středu 19.12. - První  ve ST 9. 1.
4/ Poslední závoz do BRATISLAVY bude ve čtvrtek 20. 12. - První závoz bude ve ČT 10. 1.

Poslední závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou ve čtvrtek 20. 12. 2018.
První závozy a výdeje z našeho velkoskladu budou od pondělí 7.1.2019

Přejeme Vám krásné prožití svátků vánočních a v novém roce 2019 mnoho štěstí a pracovních úspěchů.

 

Bezlepkové francouzské brambory s mletým masem

Bezlepkové francouzské brambory s mletým masem
Doba přípravy dobacca 80 min.
Doba pečení dobacca 40 min. při teplotě 160°C
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 800g brambor
  • 500g mleté maso
  • anglická slanina
  • 2-3cibule
  • 3 stroužky česneku
  • čerstvá červená paprika
  • pepř, sůl
  • 200ml smetany ke šlehání
  • 100g strouhaného sýru (Eidam, Gouda)
  • tuk na vymazání formy

Postup

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Oloupeme cibuli, nakrájíme na malé kousky anglickou slaninu, na troše oleje osmahneme najemno nakrájenou cibuli a anglickou slaninu, po chvíli přidáme mleté maso a smažíme, až maso pustí tuk, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou červenou papriku a česnek. Do vymazané pečící mísy pokládáme vrstvu brambor (jemně posolené) a vrstvu masa se zeleninou. Jako poslední vrstvu pokládáme brambory. Nakonec zalijeme smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem. Necháme zapéct na 150-160 stupňů cca 40 minut.