Dovozce bezlepkových potravin

Anellini 250g Nízkobílkovinné těstoviny

Anellini 250g Nízkobílkovinné těstoviny

Mevalia - Zavářkové Kolečka

Charakteristika - Anellini 250g Nízkobílkovinné těstoviny

ZDROJ VLÁKNINY.Potravina pro zvláštní lékařské účely. Určené pro dietní režim u dědičných metabolických poruch (např. Fenylketonurie) a u dalších indikací vyžadujících nízkobílkovinnou dietu. Důležitá upozornění: není vhodný jako jediný zdroj výživy. Používejte jen pod lékařským dohledem.

Složení - Anellini 250g Nízkobílkovinné těstoviny

kukuřičný škrob, rýžový škrob, celulóza, třtinový cukr, sirup, cikorkový inulin, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, rýžová mouka, výtažek ze Safloru, barvení: beta-karoten. Skladujte na suchém a chladném místě.

Příprava: Přiveďte dostatečné množství vody do varu (2 litry vody na 100g těstovin). Přidejte Anellini a sůl podle chuti a dietních možností. Vařte po dobu 4 - 6 minut a pravidelně míchejte.



Výživové údaje na 100g

  • Energetická hodnota/Energia 1485 kJ/ 371.25 kcal
  • Bílkoviny/Bielkoviny 0,5 g
  •    z toho Fenylalanin 23 mg
  •    z toho Tyrosin 16 mg
  •    z toho Leucin 44 mg
  •    z toho Arginin ˂42 mg
  •    z toho Lysin 25 mg
  •    z toho Methionin ˂24 mg
  •    z toho Isoleucin ˂35 mg
  •    z toho Valin 40 mg
  •    z toho Threonin 18 mg
  •    z toho Cystein 18 mg
  •    z toho Tryptofan ˂10 mg
  • Sacharidy 81 g
  •    z toho cukry 3,2 g
  • Tuky 1,1 g
  •    z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
  • Vláknina 7,3 g
  • Sůl/Soľ 0,08 g
  • Sodík 0,03 g
  • Draslík 6 mg
  • Fosfor 19 mg
  • Hmotnost 250 g

Alergeny

  • neobsahuje LEPEK
  • neobsahuje KORÝŠE
  • neobsahuje přidaná VEJCE
  • neobsahuje RYBY
  • neobsahuje PODZEMNICI OLEJNOU (ARAŠÍDY)
  • neobsahuje SÓJOVÉ BOBY (SÓJU)
  • neobsahuje přidané MLÉKO
  • neobsahuje SKOŘÁPKOVÉ PLODY
  • neobsahuje CELER
  • neobsahuje HOŘČICI
  • neobsahuje SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM)
  • neobsahuje OXID SIŘIČITÝ (SIŘIČITANY)
  • neobsahuje VLČÍ BOB (LUPINU)
  • neobsahuje MĚKKÝŠE
  • neobsahuje LAKTÓZU