Dovozce bezlepkových potravin

AKTUÁLNÍ INFORMACE K DODÁVKÁM ZBOŽÍ

Vážení zákazníci,

s ohledem na aktuální vývoj situace výskytu koronaviru a s ním spojeného několikanásobného zvýšení poptávky, bychom Vás chtěli informovat, že firma Dr. Schär má výrobní haly v celé Evropě a všechny jsou stále v plném provozu. Z kapacitních důvodů však výrobce není schopen pokrýt současnou velmi vysokou poptávku. Z tohoto důvodu Vás žádáme, abyste si nevytvářeli nadbytečné zásoby a s ohledem na ostatní objednávali jen zboží, které opravdu potřebujete.

Děkujeme za pochopení.

Bezlepkové muffiny

Bezlepkové recepty Schär - Bezlepkové muffiny
Doba přípravy Doba přípravy jídlacca 35 min.
Doba pečení Doba pečení jídlacca 25 min. při teplotě 180°C
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
obsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce obsahuje mléko

Ingredience

  • 180 g Schär Mix it Universal
  • 2 vejce
  • 180g cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 200g zakysané smetany
  • 50g slunečnicového oleje
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 200g lesních plodů (dle chuti, např. borůvky,maliny)
  • místo ovoce můžete použít také kousky čokolády

Postup

Vejce, cukr a vanilkový cukr umíchejte v mixéru do pěny. Vmíchejte zakysanou smetanu a olej. Smíchejte mouku a prášek do pečiva a přidávejte směs postupně polévkovou lžíci do hmoty. Nakonec vmíchejte lesní plody. Vymažte formy máslem, vysypte moukou a naplňte je do poloviny těstem. Bezlepkové muffiny pečte 25 minut v předehřáté troubě na 180 stupňů.