Dovozce bezlepkových potravin

Bezlepkový hranatý chléb z Bread Mix B

Bezlepkové recepty Schär - Bezlepkový hranatý chléb z Bread Mix B
Doba přípravy Doba přípravy jídlacca 45 min.
Doba pečení Doba pečení jídlacca 50 min. při teplotě 200°C
Obtížnost Lehká
Poznámka
obsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 500g mouky Mix B- Bread - Mix
  • 10g sušeného nebo 15g čerstvého droždí
  • 100g margarínu (nebo 30ml oleje)
  • 3 vejce
  • 300ml vlažné vody
  • špetka soli

Postup

Mouku a droždí dáme do mísy a dobře promícháme. Přidáme zbývající přísady a vypracujeme hladké těsto. Dáme do vymazané a moukou vysypané formy a uhladíme povrch. V teple necháme vykynout, až se objem těsta téměř zdvojnásobí. Formu vložíme do předehřáté trouby.