Dovozce bezlepkových potravin

Višňový bezlepkový koláč strouhaný

Bezlepkové recepty Schär - Višňový bezlepkový koláč strouhaný
Doba přípravy Doba přípravy jídlacca 60 min.
Doba pečení Doba pečení jídlacca 40 min. při teplotě 180°C
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 400 g MIX IT ! Universal
  • 150 g práškového cukru
  • 4 žloutky
  • 1 prášek do pečiva
  • 250 g másla
  • NÁPLŇ: 1 kg ovoce
  • 50-100g cukru
  • 1 vanilka
  • SNÍH: 4 bílky
  • 100g cukru, pár kapek citronové šťávy

Postup

Ze všech surovin vypracujeme těsto. Rozdělíme je na 1/3 a necháme jej v ledničce na půl hodiny uležet. Část těsta rozválíme, vložíme na plech a potřeme náplní. Na to rozetřeme vyšlehaný sníh. Nakonec na sníh nastrouháme těsto z mrazničky.