Postup
Na začátku výroby lineckého bezlepkového cukroví suché suroviny precizně promícháme, do směsi přidáme změklý tuk a vejce. Těsto bezlepkového cukroví pořádně prohněteme a necháme odležet cca 1 hodinu (ideálně přes noc) v chladu a zakryté potravinářskou folií. Je možné, že těsto bude více změkčené, než jste zvyklí u klasického těsta. Z těsta vyválíme plát 0,3 až 0,5 cm tenký a vykrajujeme tvary lineckého bezlepkového cukroví. Bezlepkové linecké cukroví pokládáme na vymaštěný a vysypaný plech. Pečeme dozlatova při teplotě asi 170 °C v předehřáté troubě. Necháme chviličku vychladnout a sundáme z plechu. Troubu hlídáme, stává se, že každý kousek je upečený v jinou chvíli. Bezlepkové cukroví promazáváme marmeládou dle chuti, tj. stejně jako klasické linecké je slepujeme. Zcela nakonec pocukrujeme (cukr moučka) nebo v cukru poválíme.