Dovozce bezlepkových potravin

AKTUÁLNÍ INFORMACE K DODÁVKÁM ZBOŽÍ

Vážení zákazníci,

s ohledem na aktuální vývoj situace výskytu koronaviru a s ním spojeného několikanásobného zvýšení poptávky, bychom Vás chtěli informovat, že firma Dr. Schär má výrobní haly v celé Evropě a všechny jsou stále v plném provozu. Z kapacitních důvodů však výrobce není schopen pokrýt současnou velmi vysokou poptávku. Z tohoto důvodu Vás žádáme, abyste si nevytvářeli nadbytečné zásoby a s ohledem na ostatní objednávali jen zboží, které opravdu potřebujete.

Děkujeme za pochopení.

Bezlepkový malinový tvarohový dezert s ovocem

Bezlepkové recepty Schär - Bezlepkový malinový tvarohový dezert s ovocem
Doba přípravy Doba přípravy jídlacca 45 min.
Obtížnost Lehká
Poznámka Příprava včetně pečení 45 min
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju obsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

Postup

Listové těsto necháme cca 3 hodiny rozmrznout, aby bylo možné rozprostřít ho na placku. Mírně ho srovnáme válečkem a nožem rozdělíme na 9 stejných kousků. Mezitím si v misce rozmícháme jeden tvaroh, žloutek a vanilkový cukr. Bílek dáme zvlášť do misky a použijeme ho na potření plátků listového těsta. Na plech pokládáme plátky listového těsta dostatečně daleko od sebe. Doporučuji dát péct pohromadě max. 6 kusů. Plátky pomažeme bílkem a na každý dáme cca lžíci tvarohu a ozdobíme malinami nebo jiným ovocem. Na závěr maliny mírně pocukrujeme.