Dovozce bezlepkových potravin

Bezlepkové fazolové lusky na slanině

Bezlepkové recepty Schär - Bezlepkové fazolové lusky na slanině
Doba přípravy Doba přípravy jídlacca 15 min.
Doba vaření Doba vaření jídlacca 20 min.
Obtížnost Velmi lehká
Poznámka
neobsahuje laktózu neobsahuje sóju neobsahuje vejce neobsahuje mléko

Ingredience

  • 200g fazolové lusky
  • 150g anglická slanina
  • 2 lžíce másla

Postup

Fazolové lusky očistíme a necháme povařit ve vodě nebo v parním hrnci do změknutí. Mezitím si na pánvičce rozpustíme prorostlou slaninu nakrájenou na kostičky. Po rozpuštění slaniny přidáme změklé fazolové lusky a jemně orestujeme a podle chuti osolíme. Podle tohoto receptu připravené fazolové lusky na slanině podáváme samostatně nebo jako přílohu k masu. Dobré jsou také takto uvařené fazolové lusky jako hlavní jídlo s novým bramborem.